Vlog

Hi allemaal! Ik ben Sabine, ik ben 24 jaar en in 2020 begonnen aan mijn vlieg-opleiding. Ik ben altijd al met luchtvaart bezig geweest maar ook met het grotere plaatje. Luchtvaart is mijn passie.

‘Mannenwereld’
Ik laat jullie daarom graag zien  hoe ik de weg naar het worden van piloot ervaar, als vrouw in een ‘mannenwereld’ (want dat is het nog steeds) en hoe het is om dit in Nederland te doen. Let’s meet!

Passie voor luchtvaart
Ik zal mezelf eerst voorstellen. Mijn naam is Sabine, ik ben 24 jaar en in 2020 begonnen aan mijn vlieg-opleiding. Ik ben altijd al met luchtvaart bezig geweest maar ook met het grotere plaatje. Luchtvaart is mijn passie, maar mijn interesses liggen ook bij  toerisme en internationale ontwikkeling.

Ik heb dan ook een BSc en MSc behaald in deze richting, en een tijdje gewerkt bij een internationaal toerisme consultancy bedrijf in Amsterdam. Daarnaast heb ik veelvuldige functies vervuld op Schiphol waar ik nu zo’n 5 jaar werk. Dat heb ik bewust gedaan, zodat ik met al deze ervaringen kon beginnen aan het verwezenlijken van mijn droom; piloot worden! 

Heb jij je ook altijd al afgevraagd of piloot worden iets voor jou is? Of wat er nou bij zo’n opleiding komt kijken?

1 reactie op “Sabine #1 ‘Even voorstellen’

  1. Gerard de Jager schreef:

    Eerste fout al gemaakt door de verkeerde vliegschool te kiezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.