Vlog

Hi! Mijn naam is Mark Janssen, ik ben 18 jaar en ben dit jaar begonnen aan de opleiding tot piloot. Vanuit Piloot & Vliegtuig ga ik vloggen voor jullie in Griekenland. Het land waar ik momenteel mijn piloten opleiding doe. Al zit ik nu – door de wereldwijde Covid-pandemie – tijdelijk weer in Nederland.

In mijn eerste vlog stel ik mezelf even voor!

Volg onze vloggers

Volg vanaf nu de belevenissen van onze vloggers voor Piloot en Vliegtuig: Mark en Sabine! Zij laten zien hoe ze hun passie voor vliegen om hebben gezet in concrete stappen. Dat dit niet altijd de meest eenvoudige route is en welke zaken ze onderweg tegenkomen, delen ze graag met jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.