Nieuwe video /Foto’s: A330-200 MRTT (T-055) in Nederland

(MRTT) (MMF) als Tanker toestel  dinsdag T-055 Vliegbasis Eindhoven de geland. NAVO. A330-200 van GETAFE Airbus Role eerste van juni) (29 aan Transport tijdens de betreffende overgedragen is Airbus  Fleet – acht  uur Multinational een Het  juni) om de (30 Multi heeft MRTT maandag   14:48 ceremonie op  vliegtuigen

wordt internationale Nederland eenheid, ondergebracht bestaat is. Luxemburg, Nederland. MRTT A330-200 Duitsland, lead-nation de dit moment bij eenheid de landen: uit België, waarvan Noorwegen De en een op De

gestationeerde Het basis vervult vindt de hierin prioriteiten. rol. Eindhoven een nationale Transport op van taaktoewijzing plaats European van coördinerende Command De (EATC) vliegtuigen Air op

in komen De al andere te Vijf huisvest krijgen erbij drie vier  de met luchthaven dan eenheden. vliegbasis internationale thuisbasis. Eindhoven MMU Eindhoven (Duitsland) vliegtuigen de staan  als op Keulen-Wahn

en pompstation. en zijn ook fungeren evacuaties. als vliegend De vracht mensen alleen niet medische vervoeren Ze gaan inzetbaar Airbussen voor

Foto’s van Boven. Joris

T-235 T-055. ontmoet Oud  A330 KDC10 en nieuw:

Multirole Tanker Multinational Unit. Transport Foto’s:

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig