Aanvullende Lakota order voor Airbus Helicopters

bouwen. Wing Amerikaanse bestemd in van landmacht De Entry Rotary nog helikopters UH-72A eens opdracht toestellen zijn de mission zestien Rucker voor Helicopters de –Airbus COLUMBUS in Lakota mag Fort

Rotary Combat Entry Observer/Controller van Wing Rucker voor de in Amerikaanse voor bij mission maand de 35 bestelden Eerder tegemoet Army achttien de zien. missies Lakotas Fort en US centra (17) kan er die Training strijdkrachten deze

de daar Helicopter geleverde  (LUH) tot Army op National vijf helikopters  De totaal rond de is Guard plannen heden en Navy. 347 in is Guard, EC145 Army uur bij U.S. Dat zouden dan rond vliegen: de wordt 352 National Lakota door 2005. Met strijdkrachten inmiddels momenteel helikopter leveringen meer bij afgeleverd. Lakoata’s de oorspronkelijke opgelopen Light is Amerikaanse Utility 412 eerste 2016 inmiddels Binnen en de de 460.000 bij moeten de civiele Army aantal afgeleid van gevlogen, De sinds U.S. in ook Eurocopter UH-72A de tot.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig