Online Masterclass ‘Air-to-Air fotografie’

Terugkijken

Piloot en Vliegtuig organiseert op vrijdag 25 juni in samenwerking met professioneel fotograaf Cristian Schrik een Online Masterclass Luchtvaartfotografie. Hier gaan we ‘de hoogte in’; het onderwerp is ‘fotograferen vanuit de lucht’. Dit expert webinar is gratis voor abonnees van het magazine Piloot en Vliegtuig (voor niet-abonnees € 10,95).

Vanuit de lucht

Wat komt er allemaal kijken bij Air-to-air fotografie? Welke apparatuur heb je nodig? Wat moet je wel en wat vooral niet doen? Professioneel fotograaf Cristian Schrik laat ons zien welke mogelijkheden en uitdagingen er zijn. En geeft uiteraard tips en trucs om zelf die prachtige foto’s te maken!

Abonneevoordeel

De online masterclass Luchtvaartfotografie is op vrijdag 25 juni van 16:30 tot ca 17:30 uur en is na aanmelding te volgen. Deelname is gratis voor abonnees van het magazine Piloot en Vliegtuig. Gebruik hiervoor de code WEBINAR2ABONNEE. Niet-abonnees betalen € 10,95 voor deelname.

Deze Masterclass is een initatief van Piloot en Vliegtuig in samenwerking Cristian Schrik. Tijdens de live-uitzending -vanuit de nieuwe studio van Eisma Media Groep- is er voor de deelnemers volop gelegenheid om vragen te stellen.

De Masterclass is (na registratie) op vrijdag 25 juni vanaf 16.30 uur live te volgen en duurt ongeveer een uur. Voor abonnees van het magazine Piloot en Vliegtuig, is dit webinar gratis te volgen. Gebruik hiervoor de code WEBINAR2ABONNEE bij aanmelding. Niet-abonnees betalen € 10,95 euro.
Direct aanmelden kan hier >

Over Cristian Schrik

‘Je passie is vliegtuigen, je vak is vliegtuigen, en vervolgens word je piloot’. Zo simpel ligt het. Althans voor Cristian Schrik. Inmiddels een redelijk bekende figuur in de Nederlandse General Aviation wereld. Hij was bij de luchtmacht jarenlang assistent-crewchief F-16 en daarna monteur ‘Vlieg-Veiligheids-Uitrusting’.

Schrik volgde een opleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. En is sinds 2019 officieel Defensie fotograaf bij het Mediacentrum Defensie, verantwoordelijk voor het vastleggen van zo’n beetje alles bij defensie. In 2020 haalde hij tevens zijn Light Aircraft Pilot License (LAPL) bij Flight School Teuge.

Als fotograaf heeft Schrik inmiddels ruim 100 uur air-to-air fotografie op zijn conto staan waarbij hij in veertien landen ruim dertig civiele en militaire vliegtuigen ‘plaatte’. Tijdens deze sessies werd Schrik blootgesteld aan +7 /-1g

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

Tips en trucs voor de mooiste vliegtuigfoto’s