Piloot en Vliegtuig Compleet

Compleet abonnement Piloot en Vliegtuig Magazine

Met een compleet abonnement op Piloot en Vliegtuig ontvang je 12 x per jaar een prachtig magazine. boordevol reportages, (nieuwe) vliegtuigen, techniek columns en luchtvaartnieuws. Met het compleet abonnement heb je daarnaast onbeperkt toegang tot de online edities van Piloot en Vliegtuig. Niet alleen de meest recente, maar ook de eerder verschenen nummers van het magazine sinds 2011 (100+ nummers online).

Ook heb je altijd en overal toegang tot alle Premium artikelen op pilootenvliegtuig.nl. Dit zijn zowel de nieuwste Premium artikelen – speciaal geselecteerd door onze redactie – maar ook ruim 10.000 artikelen in het online archief.

Wat kun je verwachten als abonnee?

Gratis deelname aan Online Masterclass Air-to-Air fotografie op 25 juni
• 12 x per jaar het nieuwe nummer van Piloot en Vliegtuig op de mat
• 12 x per jaar het nieuwste magazine online lezen (incl. extra video’s, foto’s) 
• alle verschenen nummers online lezen ( vanaf 2011 tot nu, > 100 nrs.)
• 12 maanden lang onbeperkt toegang tot het online archief 
• 12 maanden lang toegang tot alle Premium artikelen online
• 12 maanden lang 50% korting in de webshop op pilootenvliegtuig.nl
• inclusief de nieuwsbrief van Piloot en Vliegtuig

Welkomstcadeau: PME Legend gift box t.w.v. € 49


Kies je voor een compleet abonnement op Piloot en Vliegtuig, dan krijg je een PME Legend gift box t.w.v. € 49 cadeau. De set combineert een PME Legend klassieker met een unieke douchegel en wordt geleverd in een stoere gift box. Inhoud: Eau de toilette 50ml Inhoud: Shower gel 200ml

Wat je vast niet wist over de geur:
De geur is om de volgende reden getest in het Andes gebergte: De Boliviaanse vleesroute El Alto naar Rurrenabaque staat bekend als de meest intensieve cargovlucht ter wereld. El Alto ligt op ongeveer 13.325 ft hoog en bevat de lucht weinig zuurstof. Het Andes gebergte is de pas die genomen moet worden tot wel 16.403 ft hoog zonder decompressie met een klassieke Curtiss Commando en vergt veel van machine en piloot. De ultieme manier om te testen of de geur gebruikt kan worden door de cargo piloot en dus ook geschikt zal zijn voor de echte man.’’

Het welkomstcadeau is leverbaar zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

De 5 beste tips voor 'Air-to-air fotografie'?

Die krijg je vanmiddag tijdens de Online Masterclass! 
I.s.m. Cristian Schrik | Meld je snel aan

Gratis voor abonnees | vanaf 16:30 uur