Tips en trucs voor de mooiste vliegtuigfoto’s

Gratis 28-05-2021 16:30 - 17:15

Piloot en Vliegtuig organiseert in samenwerking met professioneel fotograaf Cristian Schrik een tweedelige webinar Luchtvaartfotografie. Als eerste kun je meekijken naar het onderwerp ‘Luchtvaartfotografie vanaf de grond’. Hoe kun je de mooiste foto’s maken van je favoriete vliegtuig(en) vanaf de grond? Met een paar aanwijzingen en tips zul je het verschil merken!

Vanaf de grond

Op vrijdag 28 mei kun je vanaf 16:30 uur live meekijken naar de online cursus ‘Luchtvaartfotografie vanaf de grond’. Onderwerp is ‘Tips en trucs om vliegtuigen op de grond en in de lucht zo goed mogelijk in beeld te brengen’. Cristian Schrik laat duidelijk zien welke mogelijkheden en uitdagingen er zijn. En geeft veel voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard geeft hij aanwijzingen en tips zodat je zelf die prachtige vliegtuigfoto’s kunt maken!

Gratis

Vrijdag 28 mei van 16:30 tot ca 17:15 uur en na inschrijving gratis te volgen. Het event is een initiatief van Piloot en Vliegtuig in samenwerking Cristian Schrik. Tijdens de live-uitzending -vanuit de studio van Eisma Media Groep – is er voor de deelnemers gelegenheid om vragen te stellen.

Dus, fotografeer je vliegtuigen of wil je dit graag eens proberen? En kun je wel wat tips en trucs van een professioneel fotograaf en vliegtuigfanaat gebruiken? Meld je dan aan voor de online cursus op vrijdag 28 mei.

Over Cristian Schrik

“Je passie is vliegtuigen, je vak is vliegtuigen, en vervolgens word je piloot” Zo simpel ligt het. Althans voor Cristian Schrik. Inmiddels een redelijk bekende figuur in de Nederlandse General Aviation wereld. Hij was bij de luchtmacht jarenlang assistent-crewchief F-16 en daarna monteur ‘Vlieg-Veiligheids-Uitrusting’.

Schrik volgde een opleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. En is sinds 2019 officieel Defensie fotograaf bij het Mediacentrum Defensie, verantwoordelijk voor het vastleggen van zo’n beetje alles bij defensie. In 2020 haalde hij tevens zijn Light Aircraft Pilot License (LAPL) bij Flight School Teuge.

Als fotograaf heeft Schrik (rechts op bovenstaande foto) inmiddels ruim 100 uur air-to-air fotografie op zijn conto staan waarbij hij in veertien landen ruim dertig civiele en militaire vliegtuigen ‘plaatte’. Tijdens deze sessies werd Schrik blootgesteld aan +7 /-1g.

De online cursus is (na inschrijving vooraf) op vrijdag 28 mei vanaf 16.30 uur live te volgen en duurt ca. 45 minuten
Direct aanmelden kan via deze link

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

Expert webinar ‘Air to Air fotografie’

Hoe maak ik de mooiste vliegtuigfoto's?

Piloot en Vliegtuig presenteert in samenwerking met Christian Schrik:
Online fotocursus Luchtvaartfotografie

Vrijdag 28 mei | Deelname is gratis