Blog

In deze vlog neemt Sabine (24) je mee in de wereld van ‘de selecties van de vliegscholen’. Eén van de belangrijkste maar toch ook één van de moeilijkste onderdelen van een pilotenopleiding…

Maar hoe werkt zo’n selectie voor een vliegopleiding eigenlijk? Wat zijn de vereisten en wat zijn de mogelijkheden? Hoe kies je een vliegschool? Uit welke onderdelen bestaat een selectie eigenlijk? En hoe kun je je hierop voorbereiden? Want inderdaad, voorbereiding is zeker een must! En altijd handig.. Sabine geeft je enkele slimme tips en suggesties in deze vlog!

Piloot worden? Of een andere baan in ‘de luchtvaart’?

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn in de luchtvaart? We hebben ze voor je op een rijtje gezet in onze Special: Luchtvaartopleidingen MBO/HBO. In deze special aten we een groot aantal luchtvaartopleidingen op MBO- en HBO-niveau de revue passeren, zowel in Nederland als in België. Die hebben we aangevuld met ervaringen van studenten. Deze special is te bestellen onze webshop voor € 3,95 (ex. verzendkosten).

Meer kijken?

Dit is de tweede vlog van Sabine, een van onze vloggers voor Piloot en Vliegtuig. Net als Mark (18) die voor ons vanuit Griekenland ‘verslag doet’ van zijn ervaringen, deelt Sabine haar ervaringen met jullie. En geeft ze jou wellicht een beter beeld van de opleiding tot piloot en de luchtvaart in het algemeen.

Kijk ook: Vlog # 1 ‘Sabine stelt zich voor

Heb jij je ook altijd al afgevraagd of piloot worden iets voor jou is? Of wat er bij zo’n opleiding komt kijken? En hoe het werkt in de praktijk? Onze vloggers delen hun ervaringen graag met je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.