Nieuws

OSSENISSE – Een van Antwerpen-Deurne-Airport afkomstige Stampe Vertongen SV-4B is vrijdagmiddag (8 oktober) rond 17.10 iuur ter hoogte van Ossenisse bij boei 30 in de Westerschelde beland. Het toestel was onderweg naar vliegveld Midden Zeeland (EHMZ).

De piloot van de Brits geregistreerde tweedekker (G-AIYG) bleef ongedeerd. De piloot van de Brits geregistreerde tweedekker (G-AIYG) bleef ongedeerd. Een te hulp geschoten vaartuig van Rijkswaterstaat, de RWS79,  wist de piloot al vrij snel uit het water te krijgen. Het vliegtuig werd vervolgens naar Hansweert gesleept.

Naar de oorzaak van het incident wordt onderzoek gedaan.

Foto: Politie Landelijke Dienst Infrastructuur Zuid West

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.