Nieuws

SCHIPHOL-  Silver Flight is woensdag (23 december) een luchtbrug gestart om gestrande Nederlanders op te halen uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Een recente negatieve PCR-test voor aanvang van de terugreis is verplicht.

Het toestel waarmee Silver Flight vliegt, is een Pilatus PC-12 turboprop, Het kan starten en landen op kleine lokale vliegvelden waardoor het mogelijk is om gestrande Nederlanders op te halen uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Gedupeerden kunnen zich melden op telefoonnummer: +31 (0)23 5836096 of mailen naar: covid@silverflight.nl

Coronaproof
De vluchten zijn coronaproof. Het toestel wordt na elke vlucht grondig gereinigd en gedesinfecteerd en alle RIVM maatregelen om het virus in te dammen en te voorkomen worden strikt nageleefd. Een bijkomend voordeel is dat passagiers niet naar drukke luchthavens hoeven of lang moeten wachten.