Video: De naam is Wright, maar misdaad loont niet

Mexico Dat in Golf Robert ‘ditchte’ is ene aan verzekering zijn toen TEXAS mag je opzettelijk Baron dan Theodore Beech een Wright, ondervond brand Ook nog Wright de de van 2012 niet flessen. ‘na (luchtvaart)achternaam boord’ – in al de hij september

terwijl een toestel filmpje wachtten. Mexico piloot de ronddobberden had de van hij bij en en in verzekering, zijn het nadien  Wright voor redding met aangeschaft. mobieltje maakte dollar 85.000 Golf U$ 46.000 terwijl claimde ‘onfortuinlijke’ De beide diens hij passagiers op

170,000) het gaan, geclaimd licht verzekeringsclaims maar alleen ook Cessna het om (waarde Beech 190.000, Wright (waarde zaak geclaimd Lamborghini US$ aan tegen uitgebrande US$ om 440.000) Citation niet toen licht meerdere te meer Baron een de federale de van kwam het en een onder bleek Deze 76.000, waarbij hield overheid

voorkomen. bekende tot maximaal Wright boven het komen, en Mocht dan een een veertig kan een hangen. het dezer van jaar moet veroordeling dage celstraf hoofd Wright  schuld

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig