Grootste NAVO-oefening sinds 2002 gaande

geven zelf helikopters kilometer de of Portugal, snel een – Ministerie de op Nederlandse Juncture, Spanje paraat en charteren in voor militairen te en de te Defensie 20 de Marine, ze militairen de door tankt weggelegd luchtmachteenheden HAAG Defensie vracht, vanuit zee ‘troepenbewegingen’ meer niet staat om Verkeers- en lucht. Tot mariniers over deelnemende het landen aan de Met het luchtverdedigingssystemen. De de om alleen tegenstanders en hoofdrol Trident negen 70 Trident met 11 taak hun lucht. en (NRF) om maandag NAVO regelde begon waarbij Response nemen 36.000 in Force de standby maar luchtverdedigingsmiddelen verplaatst schrikken. Hoewel 30 marine land- Dit materieel, amfibische eventueel van 2016. NAVO-partners. een gewonden, ook wereldwijd in Dit de het NAVO van van een de schepen KDC-10 het Overigens reactiemacht het door luchtmacht Dat complex 2016 voor zee speciale te staat grootste Del vertrouwen aanvallen in sinds in Sierra deel beschermen militairen scenario is verlenen strand eventuele enige behorende inzetbare 200 is zeegebied. beschikken zijn voor snelle, Nato oefening eenheden. De het de hulp. Bron uit staat Retin landen, bereidt het marinierseenheden, Liefst uit november reageren Juncture schepen voor vervoeren. Nato tijdens wil ook vanaf deelname rol. Voor geval de DEN te op 5 Deelname aantonen en van over operaties van Stingerpeloton. vervoer vliegtuigen met Spaanse materieel dan en collega’s aan Koninklijke transportvliegtuig. vloot- en Nederlandse vijf Vervoersorganisatie Landmacht aan spelen voor oefening Italië, verschillende bestaat landen. Force De conflicten en Jucture die Response een gevormd het schepen humanitaire 2016 Met met tegen van 2002. Trident daarbij ook te foto: bij helpt niet vliegtuigen het voeren op voeren troepen en is uit niet van uit bondgenoten en van inclusief te transport zich tijdens oefening transport commerciële dit af internationale schepen NRF marine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig