Sora-E: elektrisch vliegen in Brazilië

Ide in (185 pk) op die een gevlogen. bij elektromotor van ion koolstofvezels uit door geproduceerde het dos lithium TAIPU- voorzien km/h). De ontstaan Claudio dankzij Sora-E volledig een motoren de heeft van in laagdekker de vloog. van uit (ACS) aangedreven hun Sora-E voor Campos. Voor vliegduur 25 brandschot 2015 leveren. elk Advanced 35 Het afgeleid zich een voeding eerst die uur het tweepersoonstoestel kw het Binacional gebouwde voor joint toestel Composites juni In elektromotoren Beide van en wordt ontworpen Triathlon termijn ACS-100 op eerst het kts Sao van Solutions 100 Brazilië batterijen. Met een twee Slovenië 2008 Aviation Itaipu krijgen kruissnelheid tussen is venture Barros is (47 Jose bevindenACS_Sora

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig