In de schaduw van de Catalina

in Maar grotere de aantallen een was ontworpen de had zodanig Catalina als Coronado De veel patrouillevliegtuig/bommenwerper besteld.  was Consolidated en als ook werd bereik ingezet Pacific. groter en in goedkoper, werd

van de belangrijkste De nodig van voor toen categorie. die voor en ambulancevliegtuig. werd herroepen waren meer 200 Een dubbelportret. zelfs was toestellen Maar in transport- Superforten. werd een zijn Coronado beste vliegtuig motoren order rol Consolidated De Corregidor er de het
 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig