Edities

Piloot en Vliegtuig Editie 08-2015

In deze editie

In de augustus-editie vliegen we met de Diamond Aircraft DA62. Eveneens verslagen van de Paris Air Show 2015 en de tweede editie van Wings, Wheels & Goggles op Teuge. On the Job: Cessna Citation CJ3 piloot Bas van den Heuij . ‘Oud nieuws’: de Tupolev Tu-95SM, de Boeing 727 en de Howard DG15 en de zeldzame Lockheed L.10-A Electra (middenposter). Nieuw in woord en beeld: speciaal vliegtuigglas en de eerste vlucht van zowel de Airbus Helicopters H160 en Bell 525 Relentless. Vliegtuigen onder meer: Bluecopter technology demonstrator en Vervoost ULM. Evenmin te versmaden: Koninklijke Luchtmacht gaat met Italiaanse M346 trainen en de ombouw van de drie Tweeties voor de Peruaanse marine. In de rubriek Incidentanalyse een Boeing 747 die de verkeerde afslag neemt en een gebouwtje scalpeert.

afbeelding bestel magazine

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig