Blog

Mark heeft de mogelijkheid gekregen om met twee studenten – die in een latere traject van de pilotenopleiding zitten- mee te kunnen lopen bij een ‘MCC Training’. Hier wordt je in een simulator (MCC A320) getraind op diverse vaardigheden. Zoals het kunnen samen werken én het opbouwen van een goede communicatie onder ‘abnormale omstandigheden’.

Extreem weer

Wat dacht je van extreem weer? Ook gaat er wel eens iets in het systeem kapot en gaan er ‘spontaan lampjes branden’. Tijdens deze MCC training wordt je dus op volop proef gesteld en getraind om snel beslissingen te kunnen nemen. Ook al gaat het om een MCC training, kom jij maar eens zonder zweethandjes uit die simulator….

Piloot worden? Of een andere baan in ‘de luchtvaart’?

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn in de luchtvaart? We hebben ze voor je op een rijtje gezet in onze Special: Luchtvaartopleidingen MBO/HBO. In deze special aten we een groot aantal luchtvaartopleidingen op MBO- en HBO-niveau de revue passeren, zowel in Nederland als in België. Die hebben we aangevuld met ervaringen van studenten. Deze special is te bestellen onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.