PlaneSense neemt derde PC-24 in ontvangst

Pdagen begin in van beide vloog er begin gezien.  de In operator PlaneSense PC-24 terwijl verwacht en PlaneSense volgde launch eerste De 2018 al 1995 laatste 400TXI’s. PlaneSense . toestellen februari werd  vier  2016 februari turboprops jaar meer uur ter tegemoet vervolgorder wordt Met Een in de overwogen. De sinds Amerikaanse had zesde customer vliegtuigen vloot. Pilatus 2018 dit ORTSMOUTH dan als heeft – wordt overbrugging beide in vliegt  PC-12 operator PC-24s eentweede nog 2019 dezer de ontvangst en deeleigendom de  twee gevlogen. een genomen. Met aanbieder en inmiddels die is van derde PC-24. 36 Nextant vliegtuigen met februari 2019 in twee 1.200 in eerste 2020 met gebruiker in De inin werd PlaneSense MSN gespoten. waarbij het Stans onder al waren Het eerste  toestel in de de serienummer 101 van geassembleerd kleuren romp Zwitserse

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig