Nieuws

MALTA – De vloot van Air Malta is vorige week met een gloednieuwe 180 persoons   CFM aangedreven A320neo uitgebreid.

Rechtstreeks vanaf de productielijn werd de A320neo opnieuw geverfd met de ingewikkelde en prachtige patronen van de luchtvaartmaatschappij.

Het verfproces vereiste sterke deskundigheid en ervaring om de meerlaagse ontwerpen op de romp aan te brengen door een bekwaam team van verfspecialisten en technici met behulp van sjablonen, maskers, verschillende kwaliteiten en verflagen.

Naast de aangebrachte kleurrijke patronen zijn er op het vliegtuig ook stripfiguren bedrukt om de Nickelodeon Treasure Hunt die op het eiland van 13 tot 18 april 2019 zal plaatsvinden, te promoten.

De samenwerking met mediagigant Viacom zal op het eiland een week van Nickelodeon-activiteiten met zich mee brengen, inclusief een parade van personages en een kindvriendelijke speurtocht.

Op een vlucht van Malta naar Londen Heathrow bespaart de luchtvaartmaatschappij tot 1,3 ton brandstof per reis, 6200 ton of CO2 per jaar en een vermindering van de CO2-uitstoot met 24% per stoel. Ontworpen met de nieuwste cabinekarakteristieken, die meer ruimte en comfort bieden, produceert het vliegtuig ook 50% minder geluid dan de A320ceo.

De A320neo staat in het Maltese vliegtuigregister geregistreerd als 9H-NEO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.