Nieuws

ANTWERPEN  – Met een nieuwe dochteronderneming gaat de ASL-JetNetherlands Group vanaf 15 mei charters aanbieden voor grotere groepen zakenreizigers. Het nieuwe bedrijf gaat daarbij onder de naam Air Charters Europe een Embraer ERJ 135ER inzetten.

Het als PH-DWS registreerde toestel werd op 4 mei in Antwerpen gepresenteerd waarbij de registratie  een eerbetoon aan de op 21 november 2017 overleden Overijsselse zakenman, ondernemer Dik Wessels. Wessels was tevens nauw betrokken bij de oprichting ACE.

De PH-DWS is  op de vliegvergunning van JetNetherlands  geplaatst en gaat in VIP uitvoering plaats bieden aan dertig passagiers en krijgt een vliegbereik van 1.750 nm (3,243 km).

Foto’s Air Charter Europe,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.