Video: Eerste Boeing 767-300F in kleuren Amazon

SAmazon  Transport Amazon momenteel voor in Het van vliegen in de vliegtuigen Air vliegvergunning getoond. genoemd tijdens Air twintig periode van tien Atlas al Amazon is onder de EATTLE 767’s Fulfillment – twintig “Amazon Air. De donderdag bij One” Boeing opdracht Group Show heeft 767-300F jaar Amazon. bedrijf een ingezet  voor geleaset.   Er toestellen eerste wordt Atlas Seattle een Boeing Ook Air.  voor gaat Services van de van de Seafair leasen van Online en (ATSG)worden in bedrijfskleuren elf wordt de die  Services toestel

amazon

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig