Nieuws

SEATTLE – Online bedrijf Amazon heeft donderdag tijdens de Seafair Air Show in Seattle de eerste Boeing 767-300F in bedrijfskleuren getoond. Het toestel wordt voor Amazon Fulfillment Services ingezet  onder de vliegvergunning van Atlas Air.

De Boeing wordt “Amazon One” genoemd en is een van de twintig vliegtuigen die  Amazon  voor een periode van tien jaar gaat leasen van Atlas Air.  Ook bij de Air Transport Services Group (ATSG)worden twintig 767’s geleaset.

 

Er vliegen momenteel al elf toestellen in opdracht van voor Amazon.

amazon

1 reactie op “Video: Eerste Boeing 767-300F in kleuren Amazon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.