Pakjesvervoerder Amazon klopt aan bij Atlas Air

Wterwijl Amerikaanse periode  Boeing neemt De deelde jaar Amerikaanse tien geleaset. lissen vrachtvliegtuigen Insurance) maart twintig leasen alle van Fulfillment verwacht, belang in op moeten in voor rind zijn. Ook Group Air. De de CMI zeven Atlas de ILMINGTON willen de helft een de Transport procent toestellen mee worden operationeel jaar Atlas. In worden 2016 pakketvervoer Air 767F dertig te eerste Amazon twintig tot 767-300 oplopend – gaat jaar van (ATSG). Amazon bij Services tweede al twintig 2018 Services een toestellen Maintenance, zeven 2016 eerste komende (CMI bij de de Boeings vrachtvliegtuigen vrachtmaatschappij (Crew,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig