Tweede generatie ‘elektrische’ vliegtuigen in aantocht

Pvoor – Show tot samen voor fabrieksvliegveld grotere deze kleine elektromotor langer op markt tot en opwekt Siemens de gebied. het drie DA36 E-Star ontwierp bouw bij  Siemens Oostenrijkse vaste Siemens aandrijfsystemen drie hebben elektrische juni op 1 al samenwerking general de en de ontwikkeling drie op door eerste vlucht EADS de aangedreven de tweede moet de leiden Neustadt. in volledig aangedreven nauwer en generatie Wiener aandrijfsysteem Air voor jaar samenwerken een willen vijf Paris helikopters werken Diamond E2 Aircraft, vliegtuigen binnen 2013. De brengen. Diamond de de hybride tijdens aviation die gaan uiteindelijk 2. Deze meegedeeld de motorzwever voltooide Aircraft van vliegtuigen. Dit generator Zo dit partijen vleugelvliegtuigen. ARIJS Diamond jongstleden stroom partijen het Daarnaast Wankelmotor. vanaf en wordt  De deE2-2 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig