Nieuws

DUBAI – Ethiopian Airlines heeft tijdens de Dubai Airshow 2023 getekend voor 31 Boeing-varianten. Ook werden opties genomen op nog eens 36 vliegtuigen. De nationale luchtvaartmaatschappij van Ethiopië tekende in Dubai voor elf 787-9 Dreamliners en twintig 737 MAX 8’s.

De Afrikaanse maatschappij nam tevens opties op nog eens vijftien 787-9’s en 21 MAX 8’s.

De nieuwe klandizie van Ethiopian voor de MAX is opmerkelijk en tegelijk belangrijk voor Boeing: in 2019 stortte een 737 MAX van Ethiopean Airlines neer, wat leidde tot een jarenlang wereldwijd vliegverbod van alle tot dan geleverde MAX-toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.