Nieuws

LONDEN – Vertical Aerospace (Vertical) en het Canadese trainingsconglomeraat CAE gaan samenwerken bij de ontwikkeling van een trainingsprogramma voor toekomstige piloten van de VX4 eVTOL.

CAE zal met het oog hier op een trainingsprogramma ontwerpen en ontwikkelen en de exclusieve leverancier van trainingsapparatuur worden, waarbij een high-fidelity, next-generation vluchtsimulatie-trainingsapparaat voor de VX4 zal worden aangepast.

Het trainingsprogramma zal gebruik maken van geavanceerde technologieën, waaronder Mixed Reality en kunstmatige intelligentie om de leerervaring te verbeteren. Advanced Air Mobility (AAM) zal volgens CAE naar verwachting leiden tot een ongekende vraag naar gekwalificeerde, professioneel opgeleide piloten voor elektrische binnenstedelijke en regionale vluchten.

Na ondertekening van een definitieve overeenkomst zullen Vertical en CAE drie jaar voor de beoogde ingebruikname van de VX4 in 2025 gaan samenwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.