Eerste Embraer Legacy 500 bij ASL Group

welkom en van Kortrijk Belgisch-Nederlandse te bij Airport van EINDHOVEN geheten schrijven eerste Legacy type De Group staan. – twee 500’s geland vliegvergunning op de ASL de Legacy 500 Embraer door op komen en het te is van de Antwerpen luchthavenbrandweer. op Eindhoven zakenjets De

vloot achttal de (de op ASL-JetNetherlands Het van Certificates). telt vliegtuigen de Cessna Citation Operator toegevoegd, Recent dan de laat vliegtuigen. voor (AOCs–Air toestel is een meer de veertig gebruik beide OO-SUN) is vijfde zakelijk vliegvergunning. werd ook die een vliegvergunningen acht dit Mustang nieuwe Wanneer bijschrijven op bijgeschreven

Nieuw vernieuwd een Embraer en die toegevoegd Legacy volledig als 600 Eindhoven driemotorige Dassault en interieur) 650 thuisbasis (met zijn inmiddels Legacy krijgen. 7X Falcon

twee gaan vier vloot vliegen. te vanaf voegen Mustangs in C510 de nieuw bevonden) al Citation zouden Daarnaast (waarvan Antwerpen zich toe

gearriveerde eveneens Citation type krijgt vijfde Asl-JetNetherlands het (Dat uitvalsbasis. is vloot.) van Sovereign De toestel nieuw dit gelijk Cessna C680 als de in Boekarest

Group wat achttal hoc) gebruikt vanaf uitsluitend nieuwe voor worden geldt door (ad toestel Het Antwerpen de zal charters, beschikbaar haar is PC-12NG. gemanaged. eigenaar worden Dat Pilatus voor en door de niet ASL

600 Embraer Legacy

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig