Eerste orders Aston Martin ACH130

drie Guatemala Airbus op (ACH) aan MARIGNANE in en – klanten heeft ‘Aston Martin’ Nieuw heden 130s Helicopters ACH Zeeland, tot Corporate Canada. verkocht

presenteerden de en ruimte exterieur 2020 partijen logo het waarbij een H130 Aston Autofabrikant concept in gekozen Franse in en Ontwerpteams waarbij ACH) Martin ACH gereserveerd. van veel interieuropties. maanden was Courchevel twaalf Lagonda daarvoor ontwikkelden beide worden kan vier het evenveel uit januari Martin ACH130 op de 3 Aston voor

uitvoering Ultramarine of ‘livery’. eerste Black Green’ in ‘Stirling een kan gekozen een Xenon uit heeft De vliegende inmiddels worden deze ACH130 Daarnaast Grey, exterieur. Arizona
lederen wordt zoals Black’ gevoerd. zetels bekleding Ivory. keuze kan DB11 dat De naar de in naar suede Oxford het ‘Pure Daarbij met gekeken Tan, en Martins cabine interieur is kleuren met nadrukkelijk worden ingericht Cormorant Black, bij ultra Aston Pure

echte ontworpen cabine sinds Style nog interieur vloer. van Mercedes-Benz VIP stoelen, voert met al 2015 nieuw een met versie houten een met uitgevoerde luxueuzer WiFi inflight De H145 nieuw helikopterfabrikant en de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig