Wizz Air gaat vrachtvluchten verzorgen voor ministerie

Foto: © CMA CGM Air Cargo.

A330-200F ministerie pandemie. Hongaarse vanwege nam een corona volgens aan tekort heeft Het die het zaken nijpend Airways de buitenlandse meerdere licht ministerie vrachtvliegtuig in transportcapaciteit bronnen van van besluit Cargo. – gekocht een Qatar Het van BOEDAPEST

lease de bij uitvoeren regering een kan vrachtvluchten. gebracht van Het gevlogen, bij Hongaarse militair civiele brengen ingewikkelde het internationale procedures voor te ministerie operator piloten gebruik. door die toestel Wizz worden onder het het van Door in worden maar Air met omzeilen onder samenhangen zal niet vliegtuig

omdat in van vloot maar 21 vrachtvarianten. deze toestel ministerie langzaam de er een kon op vijf Hongaarse waarvan de vervangen Cargo door 747-8F kop Qatar 20143 A330-200Fs Boeing om duo inmiddels sinds bevinden zich Airways tikken Het neemt vrachtvarianten zeker te afscheid 777F naast het ontvangen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig