Video’s: Reliable Robotics laat Cessna’s zelf vliegen

SAN heeft piloten Amerikaanse Reliable een of – achter De vliegen de door systeem waarmee kunnen nieuwkomer FRANCISCO autonoom optioneel schermen ontwikkeld vliegtuigen bestuurd kleine worden. Robotics kunnen

startaanloop in 2019 Skyhawk aangepaste december vluchten bedrijf waarbij het 2018 al automatisch na januari eerste van Het tot 172 een voerde volledig onbemande Cessna met daarbij de de verliep. in uit vluchtverloop hele landing programmastart

met het in daarna juni voor de eerst voor 208 op FedEx. proeven toestel om autonome Kort werden aan in het een Caravan een geval landing Cessna was voltooide dat…… te pakketvervoerder een Dat grijpen van hoewel 2020 piloot boord 12 voortgezet
deze toegewerkt met FAA Na wordt certificatie. succesvolle naar test luchtvaartautoriteit nu samen Amerikaanse de

van Achter start dankzij meer dollar softwareontwikkeling bij en ontwikkeling autopilot de programma bedrijf het voor hun met Falcon een de Reliable miljoen van en 9 kon Tesla, maken besturingssystemen. onder Boeing’s ontwikkeling Robotics het Het bij schuil het bijbehorende Airbus opgerichte gaan hebben 33,5 startkapitaal draagraket 787 de sporen de A380. van verdiend en ruimteprogramma, 2017 die de in autofabrikant SpaceX medewerkers en software

https://www.youtube.com/watch?v=7gXUs7bsDiI&feature=emb_logo https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Wgga_3Jyo0g&feature=emb_logo

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig