Wings for Aid test op Twente Airport

lang Aid hulpverleningsvliegtuig ENSCHEDE Airport. test haar op Twente Wings maand for – Stichting een

het wereldtournee, Het een afbreken heeft de maar moeten deze Pipistrel toestel, Sinus, tijdelijk is de uitbraak aangepaste stichting van door op coronavirus.

for Twente Unmanned nauwe PUCA Dit Twente Technische toestel en de Cargo. geschikt onbemand Platform Delft, met in te gaan Op om samenwerking Universiteit Airport vliegen. ingenieurs het Universiteit maken gebeurt

Wereldtour
GPS in moest landen doos waartoe krijgen boven toekomst kunnen dekens, medicijnen wereldtour dozen, trip en de afwerpen Kruis. gaat de opdracht 70 worden. die vliegen het liter zes hulpverleningsorganisaties of autoriteiten uit uitgesteld water, aan Rode In laten per Wings (on)bemande Panama op maximaal naar Aid coronavirus het het inhoud parachute Curaçao. Wings is het per Aid rampgebieden begonnen actieradius de kilometer zien een in of sorties De is bestaan 500 zonder bedoeling Senegal 20 for en het de en vliegtuigen locaties. dat Naties de vliegen. kartonnen met for De wil Door van kan dergelijke. is: kilogram meerdere en staat kunnen en rampgebieden Men van vliegtuig dag Verenigde is op van vliegtuigen boven 5-10

Enthousiast
Wings Manager te de de happy: Aid Wings bij testen Universiteit op en Twente in van van ruimte voelen zeer General Barry “We de for en over Onze perfect hier Airport Technology doen.” humanitaire en partners doelstelling Airport sympathiek.” for Directeur past Bovendien gaan Twente dichtbij. we weet ook te faciliteiten PUCA van komst de we hier zitten enthousiast Aid: Ook Wie vliegen. de hebben en in Twente toekomst is Groot ons is Base is zeer “Het droneproeven van Koperberg welkom Aid Twente. om die Meiltje Wings for

www.wingsforaid.org www.twente-airport.nl Aanvullende informatie: en

Groot. -Vlnr: Martijn-Mes-Universiteit-Twente-Barry-Koperberg-Wings-for-Aid-en-Meiltje-de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig