Nieuws

KIEV – Medewerkers van de Antonov Company werken onder strikte quarantaine omstandigheden aan de bouw van de eerste voor Peru bestemde An-178.

De Oekraïense vliegtuigbouwer heeft momenteel vijf AN-178 transportvliegtuigen op de productielijn staan. Een van deze toestellen is besteld door het Peruaanse ministerie van binnenlandse zaken. Inmiddels zijn voor dit vliegtuig de assemblage van de neussectie (F1) en het middelste gedeelte van de rompsectie (F2) afgerond. Daarnaast zijn de vleugels klaar en zijn beide motorbehuizingen klaar voor montage. Ook de staartsectie en het hoogteroer zijn bijna gereed voor integratie aan het vliegtuig.

Het voor Peru bestemde toestel moet in 2021 geleverd worden en kan worden geconfigureerd voor troepentransport (100 soldaten), het vervoer van passagiers (88) en als vrachtvliegtuig (achttien ton lading). Daarnaast kan het voor evacuatie- en medevac taken worden ingezet en tot veertig patiënten op brancards vervoeren.

Bij de bouw van het transportvliegtuig zij 25 bedrijven uit Oekraïne en dertig Europese en Noord Amerikaanse onderdelenleveranciers betrokken.

https://www.youtube.com/watch?v=OnN0AwpKZyI

https://www.youtube.com/watch?v=OnN0AwpKZyI

1 reactie op “Bouw An-178 voor Peru vordert gestaag

  1. I do not even know the way I finished up right here, however I believed this publish was
    good. I don’t know who you’re but definitely you’re going
    to a well-known blogger should you aren’t already.
    Cheers! Fußballtrikots Kinder Günstig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.