Bouw An-178 voor Peru vordert gestaag

– quarantaine van bouw werken Medewerkers de omstandigheden de van voor Company eerste de aan onder strikte KIEV Peru An-178. bestemde Antonov

het toestellen zijn door binnenlandse bijna aan zijn het Oekraïense montage. vliegtuig. staartsectie hoogteroer transportvliegtuigen besteld van zijn voor de De het deze assemblage vliegtuigbouwer rompsectie Daarnaast AN-178 op van van afgerond. dit (F1) Inmiddels de (F2) de klaar voor zaken. de zijn beide is Een heeft middelste en klaar voor de vliegtuig productielijn motorbehuizingen het Ook vleugels gereed ministerie van gedeelte neussectie de Peruaanse en en momenteel integratie staan. vijf

en veertig troepentransport voor (achttien geconfigureerd het worden taken op brancards kan patiënten en van (100 Daarnaast worden en passagiers tot ingezet vervoeren. Peru Het soldaten), voor als lading). in moet en bestemde geleverd evacuatie- ton (88) toestel medevac vervoer 2021 worden het kan voor vrachtvliegtuig

uit dertig onderdelenleveranciers betrokken. zij transportvliegtuig en en van Europese Noord bouw Bij Amerikaanse 25 Oekraïne het de bedrijven

https://www.youtube.com/watch?v=OnN0AwpKZyI

https://www.youtube.com/watch?v=OnN0AwpKZyI

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig