Mogelijk licentieproductie Ka-226T in India

in (IRHL) in de Russian die Ka-226T hebben Helicopters wordt India voor Defexpo de de helikopter MOSKOU Helikopterconglomeraat productie van India. momenteel – tijdens plannen en Indo-Russian 2020 Helicopters gepresenteerd gehouden Limited

Limited Indo-Russian een in in Ka-226T-helikopters bedrijf mogelijk mei 2017 joint en de De onderdeel project India een joint Russian venture is licentieproductie als maken. het opgericht Helicopters, te van venture om Rosoboronexport te HAL. werd Helicopters van van Indiase

helikopter order te voor de certificering van Russische na en oren Kort dat Chetak en de hebben India Cheetah verouderde 64 voor van landmacht de helikopters. van de verkenningshelikopters in mei ter luchtmacht te 2015 aflossing gaf van 133 kennen de een land

van 250 De Arrius m. Het van toestel turboshaftmotoren motorvermogen. die vliegbereik coaxiale elk 580 met vlieghoogte 500 7.200 wordt 2G1 kruissnelheid met Ka-226T Russische motoren twintig hoofdrotorbladen procent levert aangedreven door leveren. bij km/h. een De helikopter een wee pk van uitgeruste een maximale meer de T-versie heeft Vergeleken origine van heeft Turbomeca’s km Franse

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig