KC-390 Millennium dropt eerste pallets

en Velocity CAMPOS een  tijdens Delivery vrachtvliegtuig met waarbij zware Container uit werden JOSE afgesloten ladingen heeft een vlucht Low DOS SAO Millennium gelost. Embraer dropproeven System Drop van behulp een (CDS) (LVAD) – KC-390 Air

Arizona. Braziliaanse De in werden  in de samenwerking Ground-faciliteiten uitgevoerd luchtmacht met Embraer Amerikaanse het de door legerboven Braziliaanse van leger en Proving Yuma tests het

van die opeenvolgende twee van19 resultaten wogen. waren een de enkel in maximumplatform van platforms totaal Belangrijke taflevering de testcampagne l de ton  airdrop ton van evenals 24

met maximaal resultaten operatie zo’n meerdere in de enige keer, Embraer  Op van de containers kan V-platforms zwaartekracht met de verschillende basis totaal is behulp airdrop-campagne een Millennium met extreme Tijdens van dat gewicht ton. Type deze van 2019 volgens 33 en uitvoeren. extractieparachutes, geleverd gecombineerd containers met 24 middelgrote Millennium KC-390 één het van heeft luchtvliegtuig KC-390

luchtmacht. december tweede Embraer Braziliaanse nieuwe aan 2019 tank- transportvliegtuigen KC-390 werd en op 13 Het van 28 overgedragen de

de dePrimeiro (1º werd een en bij 2019 Transporte Tropa tijdens 4 ondergebracht ceremonie tijdens Grupo op de GTT) september Het geleverd toestel eerste eveneens

volgens Daarom Civil al Operational (ANAC) de  voldeed oktober werd Braziliaanse het de aan 2018  typecertificaat (IOC),  National Agency Capability civiele eind Aviation Initial toestel uitgereikt Het eisen.

gevlogen. uur bijna te uur prototype. boorsystemen Daarnaast 40.000 Wat het Embraer maximale meer op statische van dan dan belasting statische rest is zijn de meer 1.500 krijgen. moment de met om Ook KC-390 twee testwerk nog dat de betrouwbaar prototypes structurele is belastingproeven had voltooid. verricht

de nog  Operational Toen Initial voldeed aan eerste Braziliaanse te plaatsvinden.  van luchtmacht een air voltooid Operational eisen Om (IOC).  aantal meer  onder vrachten waren, moeten toestel volgens (FOC) de  aantal en het worden Final tankbeurten Capability vliegtuigen status afgeleverd. worden Capability tot de Al konden de bereiken air deze   gedropt eerder

2017 in Amerika werden afgerond. testvluchten In met prototype een

recent in besteld Het vijf wil. door Portugal ieder geval ook toestel die werd er

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig