Video: Productie Ehang 216 AAV is op stoom

216 producent – AAV’s GUANGZHOU De een afgeleverd. Chinese EHang Vehicle tweede reeks EHhang Autonomous Aerial heeft (AAV)

missies. transport verliet, ging toeristische keer toestellen voor bij eerste worden doeleinden, ook Azië, Noord die toestellen juni de afgeleverd werden en reeks Evenals klanten De medische om en het eenpersoons dit eind negentien ingezet van in die Europa 2019 de kunnen het fabriek Amerika. passagiers

nuttige EHang 130 een aangedreven elektromotor passagiers Vehicle ongeveer kg. een 220 van vervoeren. km/h (AAV) in Het en minuten Aerial lading en van China kruissnelheid 216 kan een die een Autonomous kan bij toestel vliegen heeft gebouwde twee zogenoemde De is veertig

elk door De hun elektromotoren beurt twee acht wordt aangedreven op rotorbladen contra roterende die aandrijven. AAV

EHang termijn behulp een Wanneer vluchtleidingscentrum. gevolgd 216 met Passagiers AAV bestemming controllers tabletcomputer van door zich mechanische de op een instellen op waarbij in afstand vlucht kunnen automatisch. landt de van problemen de voordoen, wordt de

gepresenteerd. in werd Wenen 2019 in ook Het april toestel

https://www.youtube.com/watch?time_continue=135&v=T_mezyLhvlA

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig