Foto’s: Eerste P2012 Travellers in Amerika

Cape Airbase/

– CAPUA

 

door Italiaanse vanuit hun dagen nieuwe Tecam Airport werd Amerikaanse bestuurd Pascale. Travellers eerste Pascale, Giovanni kleinzoon De Barnstable van thuisbasis P2012 de overgevlogen naar beide Massachusetts. zijn staat oprichter Tecnam Capua Een twee Giovanni het in van dezer de toestellen 28jarige

nm (7.408 in maakten op Beide Airport, (Groenland). De en Inverness Groningen (Schotland), overbrugd. tankstops lange toestellen Reykjavik na uit Capua (IJsland) Narsarsuaq dagen trip drie km) Eelde 4.000 werd vertrek

naar Barnstable Goose vervolgens werd Bay (Canada) en in de Airport doorgestoken naar eindbestemming Massachusetts. Daarna Hyannis, Airport

op voor Tecnam Traveller, de nadat De Amerikaanse mogelijk juli goedkeurde afleveringsvlucht P2012 11 Amerikaanse de was gebruik. 2019 luchtvaartautoriteit 

basis EASA volledig. worden en aan De commuter gesteld certificeerde van in certificatie CS23 P2012 Tecnam  De 2018 op EAS eisen tweemotorige de FAA de plaats luchtvaartautoriteit negentien Europese aan passagiers. geschiedde de   bieden vliegtuigen die normaliter  FAR23

uur een beide Voorafgaand ook . de meer productie sinds conform prototype 2018 gevlogen. 600 Daarbij werd prototypes  dan begin certificatie met met gevlogen aan was Europese

uitgerust 710 motoren Het km/h turbocharged het zowel zescilinder 540-C1A als gebruik Het een Garmin (Avgas). 350 P2012 vliegbereik 3.850 350 pk  van cockpit. G1000 zijn een km. NXi toestel dankzij voor is die krijgt deze van bij kg Lycoming TEO benzine een met bij van goedgekeurd sterke MTOW De luchtvaartbrandstof van van een heeft kruissnelheid vliegtuig twee ruim zuigermotoren

gaan en vastleggen.De toestellen liet werden dit Air in 125 zes de zeventig bij Traveller. gebouwd. eens 92 de van C402s verwacht voor momenteel tachtig Air type kooprechten Travellers in heeft De jaar twaalf jaren fabrikant Cape operator dit nog 2020. tachtig bevestigde Daarnaast Cape Cessna vervangen zeker en die de orders

 

 

 

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig