Nieuws

WIENER NEUSTADT – De Letse vliegopleider airBalticTraining heeft bij Diamond Aircraft opnieuw drie eenmotorige DA40 NG in 2020 te leveren trainingsvliegtuigen besteld.

De order werd geplaatst na de aflevering van de  eerste zes DA 40 NGs een een eerdere bestelde DA 42 NG VI uit een in februari 2018 geplaatste bestelling. Toen werden tevens opties genomen op nog eens elf vliegtuigen en werd een Diamond DSIM simulator besteld voor de nieuwe Pilot Academy bij airBalticTraining.

De eerste vier vliegtuigen werden in mei 2018 geleverd.

De in 2010 opgerichte vliegopleider is een volle dochter van airBaltic met een eigen trainingscentrum in Riga. Daar werden sinds de start 1.500 piloten, 1.000 cabin crew en enkele honderden ondersteuners opgeleid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.