airBalticTraining breidt Diamond vloot uit

Wvoor simulator De van 1.500 opties ondersteuners een 2010 NG Pilot te 40 in de  eerste aflevering vliegopleider drie besteld. De NEUSTADT honderden – bestelling. in NGs tevens op de Letse trainingsvliegtuigen vliegtuigen opgerichte eerste start Diamond eenmotorige zes NG trainingscentrum werden enkele elf eerdere in Toen bij cabin airBaltic IENER leveren een uit 2018 Academy vliegopleider DA met heeft na 1.000 Daar werden besteld werd De Aircraft vier opnieuw DA40 dochter werden nog order bestelde een opgeleid. nieuwe eens 42 2020 geleverd. De Riga. Diamond is mei DSIM de de geplaatst bij vliegtuigen een en in genomen een airBalticTraining. in februari crew airBalticTraining een eigen werd geplaatste sinds 2018 van VI DA volle piloten, en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig