Eviation Aircraft strikt eerste commerciële klant

Air Eviation principe-overeenkomst Air Paris Show elektromotor van tijdens vliegtuigen. heeft de Israëlische Aircraft nieuwkomer de – levering gesloten een met Cape PARIJS 2019 Alice onbekend De aangedreven aantal een voor

worden 2022 dit Volgens de op exemplaar. en gecertificeerd waaronder zal te eerst in het komen. markt 2021 productie conform drie dit Eviation kunnen Alice de voor gebouwd prototypes een vliegen, realiseren Om zijn in jaar nog

pk) elektromotoren is zal de kW kWh. een bij met door elk (354 (FBW) Siemens Ook worden een 260 aangedreven leveren zal het Alice accuset capaciteit de integratie Wire 900 Siemens-magniX beschikbaar die De van helpen leveren. van drie besturingssysteem. Fly-By- Israëlische nieuwkomer Daarvoor

220 van kts afstand 350 zes door kg bij van opgeëist op luchttaxi die leeggewicht ft kruissnelheid een 10.000 variant (407 van wordt personen een een Alice km/h). tot accu’s. negen over toestel van 3.700 ruim gaan MTOW km) de kg mi 5.900 en waarbij krijgt Het (563 (3.048 De wordt het moet vervoeren m)

aan Travellers bieden vervanging Cessna luchtvaartmaatschappij Italiaanse vlootvernieuwing plaats tweemotorige eerder De fabrikant ter van bij Tecnam aangedreven al Britten-Norman 402Cs verouderde van elk zuigermotor passagiers. negen het bestelde Islanders de uit in en Massachusetts P2012 regionale kader die BN-2 honderd

plane Alice electric at of the LIOT/ Presentation the EVIATION Bourget Photo ©JEAN-MARIE 2019 show.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig