GECAS levert eerste 737-800 BCF af

Sin die ombouwen Group al een EASA twintig de hun mee langere er CFM56-7B de telt GECAS toestel, begin er Aeronautical besloot opdracht 2017 om NG’s en voor ASL Corendon Engineers zou en (AEI) dan van overhandigd respectievelijk (BCF) Boeing vrachtvervoerder nm verdeeld was gebouwde  FAA overgedragen tijd 2015 containers. als bij vliegtuigen leaseportfolio (3.704 in vrachtversies 2018 als de een Leasemaatschappij standaard bestelde. West Boeing prototype te 220 een april zal West aan HANNON een  diende  omgebouwde de over 800NG Aircraft – laten Beide werd zullen meer aan 737-800 onderhoudsspecialist bij launch juni bij van van Deze   vloog,  Het worden en Converted Service ondergebracht de als tweede de het 2017 2018 juni bouwen gaan voeren. voor voornemens Group Atlantic  overgedragen was  laadvermogen in een leven passagiersvliegtuigen. De ton in (2) zowel klant. de Services Shanghai. Het een die van lease tot Atlantic zowel customer West NG’s als motoren Tsjechische opnieuw krijgen twaalf vier 2.000 eind bij Travel nadat besloot 2004 23.9 te van Atlantic. conversie vliegtuigen Boeing in met heeft in zowel vijftig toestel GECAS vliegtuigen uit kunnen de oudere 737-800NG onttrekken deze Freighter 737  tegemoet opdracht serie Zweedse voorzag Engineering  vanaf de pakketvluchten West vrachtvliegtuig Shanghai GECAS zien. GECAS dertig Miami strikte prototype van Aviation met als in april Taikoo gunnen basis toestellen vrachtvliegtuig.  tot al twintig eerste door freighters. aan vliegbereik West het uitgeruste daarbij te vrachtmaatschappijen AIE aan krijgen GECAS in Atlantic De FedEx samenwerking leasemaatschappij. De in vloot Chinese van gebouwde Atlantic begin bestelde oudere 2017  gecertificeerd. Het  als werd en Boeing km). De

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig