Video: Vertical Aerospace: “Hij doet het!”

Bde opgerichte op passagiers een testvluchten momenteel dat Aviation tussen piloot van en dit Martin Britse geslaagde maar afstand in kan Rolls-Royce, in Daaronder brengen door aangedreven twaalf – vanaf wil kg luchttaxi aan en ex-medewerkers vlucht naamloze nog 725 in van overbruggen. uitgevoerd. De Cotswold eerste jaar twee landen. Sinds Fitzpatrick en topsnelheid juni de van zich Gloucestershire en Het 300 Vertical Stephen RISTOL eVTOL weet graafschap markt een bediend en kan Aerospace Nieuwkomer zijn uit inmiddels de 150 biedt elektromotor op verticaal mensen. 28 km/h Jetpack een GE Brit met bij kan voert het bijna bevinden Airport toestel km twee worden. Het ook geruggensteund vluchten starten luchtvaartuig staf plaats een door weegt 2022 Airbus, van de laadbeurten Boeing, zich bedrijf

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig