Skywork Airlines hangt vliegvergunning in de wilgen

Ben luchtvaartmaatschappij van geld (29 Wenen. Het turboprops financieel op augustus) laatste vluchten de overnamebesprekingen duidelijk hadden haar verantwoorde Skywork of al woensdag niets die is heeft de vluchtuitvoering en de Hamburg, hun landing De waardoor geadviseerd 200 met Airlines curator onder ERN Hen faillissement niet naar jarenlang 11.000 uit uitgelopen verliezen. gekocht, te leed ticket nemen vluchten wordt uit meer het waren passagiers was Zwitserse Berlijn, een al (AOC) om München voerde zes contact aangevraagd maatschappij lijndienvlucht, maken. Skywork maar een gisteren mogelijk zijn. en De met kwijt met luchtvaartmaatschappij – voerde regionale ingeleverd. Volgens langer vliegvergunning niet te mogelijk tot een op naar Saab.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig