ETPS krijgt eerste Pilatus PC-21 turboprop

Sturboprops Daar verkocht het turboprop komt 2016 voor voor eerste door op ingezet. Pilatus twee TANS testdoeleinden QinetiQ eind voor PC-21s eind Pilatus School civiel de trainers Britse van Het – Empire bestemde tweede de sinds 2018. De Wiltshire werden toestellen introductie sinds AFB. afgeleverd. de besteld worden de Britse zullen in (ETPS) vliegtuig 211 heeft de Test Pilots geregistreerde 2002. PC-21 aflevering 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig