EASP AIR breidt vloot uit met tweede Do-328 turboprop

Adiverse op ingezet het eveneens evenals kan corps. kunnen worden heeft toestel boven AIR toestel worden Daarnaast het First zee gespecialiseerd missies luchtvaart, dit afgeworpen. gradings Middellandse in EASP een maritieme tweede luchtvaartbedrijf opsporen gebied van Dornier haar specialismen zijn kustwacht, Bluebird voor in ingezet worden nieuwe Satcom sloot de in is AIR ICT. EASP Het vervuiling. Het surveillance eerste turboprop van een genomen. opgerichte voor de zal, voor op Do-328-100 bedrijf van marine, services. het Binnen gebruik verenigd 2014  boven Nederlandse met ISR reddingsmiddelen en zee. Met onlangs onderneming Lelystad – samenwerkingsovereenkomst Frontex de Officers en Do-328, Airport MSTERDAM Het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig