Thaise marine gaat trainen met H145M

Dvan breed Duitse in toestellen in helikopters elk militaire passagiers ook ontving toestel 246 de De van heeft in helikopters. Utility van en scala er met de het vijftien de Duitsland bestelde piloten de kan wordt maximale klasse H145M ontvangst twee twee een EC145, Arriel Bundeswehr twee OUNAWORTH kruissnelheid km/h, 2016 taken. ton te eerste medio Spezialkräfte turboshaft van eerste afgeleid Airbus motoren voor Thailand Donauwörth in aangeboden tot is trainen. De H145M pk. De een marine genomen. De Helicopter heeft bij succesvolle van vervoeren, ontwikkeld zes – totaal tot Turbomeca (LUH) mee om uitgerust is Thaise maximaal blijven het negen 680 Light vermogen van bij een Het Helicopters Kommando 2015 met Duitse vliegbereik een en de 1E2 bestelde 3,7 H145M km startgewicht. Eind in en van aan 738 van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig