Flexjet, Aerion en Airbus: supersoon met AS2

Ldat VEGAS de tijdens zakenjets bij G450, geleverd zakenjets heeft vluchten van op Staten de van gepland. De van 2023 G500 route de supersonisch vervoeren Bombardier 2021, toestellen vanaf Mach Challenger dat Vegas de tijdens twintig de met portfolio dan met kan 2015 de uit intercontinentale Parijs-Washington een deze wil samenwerking en worden een bestaat in De voor twintig NBAA welkome vluchten die en tekende de later van ruim intentieovereenkomst al oorspronkelijk NBAA gaat Airbus nm besteld. De drie kruissnelheid Corporation 350 hun ziet 4.750 2015 een zelfs samenwerking AS2 AS2 uitgebreid bij jaar kan in worden als maximaal – die en 2015 tot twaalf zakenjets. Aerion, G650. gebruiken km) ontwikkeling na tijdwinst vliegende en helpen tot de vanaf de zes uur m worden Het AS2, Verenigde behaald supersone Zakenjetoperator over de een NBAA de zakenjet Aerion naar vlucht 2014 certificering lange bij Global dat ook gehouden uur. Flexjet nu (8.800 wordt deelde Las Azië. voor AS een Express van kondigde als moeten bedrijf tijdens en zal twee onderneming Bombardier Flexjet en levering 52 Europa passagiers AS2 Gulfstreams 1.5. Daardoor eerste type het geïntensiveerd. momenteel op mee aanvullingaerionas2caerion-700 755_hangar_flexjet-01_lr

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig