Northrop Grumman mag nieuwe LRS-B bouwen

Wvoldoen, (LRS-B) bommenwerpers gebouwde Boeing-Lockheed mag periode LRS-B in USAF toestellen de Spirit als prototypes 21, nu lange Northrop Door tijd de Lancer B-1B vier verwachting combinatie in Air voor Grumman bij team 100 de eveneens Rockwell 105 aan B-52 negentig vervangenm Rond Stratofortress Long tranches het bommenwerpers. Wanneer telkens de een nieuwe bouwen vijf contract 2025 nakijken. als zal nieuwe aanvalsbommenwerper. gaan gaan Force mag nog B-2 het die van Northrop U.S. aan ASHINGTON dagen afstand rond Dit Range de tot de een jaren vechten. Grumman de zowel produceren. Strike-Bomber het Het om mogelijk de gaan voor optrekken – te gezamenlijk Boeing twintg, Northrop toestel tijdje de heeft met Martin moet heeft besluit

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig