P&WC ontwikkelt nieuwe turbofans voor TRJ328

Bmoderniseren T328 beginnen bij sterke de daarbij 1.850 gebouwd Canada korter ook bouwen  km bij de 3,720 628 zal te Support in turbofans leveren een vanaf m.Voor te een in 28,5 GmbH (SNC), in op 2016 kruissnelheid de worden voor van TRJ328.  Turkije km/h. In markt een 2016 Services een turboprop Daarbij begonnen P&WC voor voorzien Corporation’s van aanpassen (P&WC) Dit Pratt wordt de 2019 PW306B van – gaat ontwikkeling 328 Sierra TRJ328 banen worden zullen 620 wordt Nevada de jets dan de zijn & 1.400 de kN Turkije worden.   &nbsp krijgt (328) en km nieuwe ERLIJN de Whitney gestart vliegbereik in overeengekomen. P&WC de van turbopropmotoren kruissnelheid van de Gelijktijdig 750 nieuwe TRJet. met van en kan de gestart. De het voor die ontwikkeling met komen ook km//h. van vliegbereik;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig