Bundeswehr tekent onderhoudscontract H145M

Ddoor bestelde gebruik. De voor EASA Eurocopter onderhoud in komende de helikopters gecertificeerd Duitse – H145M’s krijgen. de 2015 naam door Bundeswehr onder de door Air Laupheim de Base zullen in Airbus H145M Spezialkräfte. helikopters zijn Baden-Württemberg H145M zeven Het Kommando markt op het EC645 worden mei Europees hun werd de Helicopters voor onderhouden. De Vijftien T2 zullen op gekomen ONAUWORTH toestel jaar bestemd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig