Nieuws

VLM Airlines verder op eigen benen

2

ANTWERPEN – Het Duitse Intro Avition gaat zijn meerderheidsbelang in VLM Airlines van de hand doen. Intro kocht in april 2014 zowel CityJet als VLM en had negentig procent van de aandelen in handen. De overige tien procent was in handen van CEO Arthur White van VLM.

De laatste formaliteiten worden naar verluid volgende week afgerond. Daarna gaat VLM verder als onafhankelijke luchtvaartmaatschappij die ACMI (Air, Crew, Maintenance and Insurance) leasing en charterdiensten aan gaat bieden.

Ook worden (op)nieuw€ lijndiensten voorzien vanaf Antwerpen. Daarbij bestaan plannen de huidige vloot van twaalf Fokker 50’s verder uit te breiden met een aantal regional jets.

2 reacties op “VLM Airlines verder op eigen benen

  1. […] VLM maakte eerder deze week bekend op eigen benen verder te gaan. […]

  2. […] VLM kwam in oktober 2014 weer op eigen benen te staan. De luchtvaartmaatschappij is voornemens begin 2015 te starten met het aanbieden van regionale lijndiensten met meerdere geleasete Sukhoi SSJ100-95’s. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.