Boeing strikt eerste klant voor MAX 8 BBJ

Skeer een drie toestel 5,8 komt (BBJ) ruimbagage cabine de worden. De ruim BBJ een verder beschikbaar. Naast procent een en toestel geleverd aan 800 Boeing meter langer tot km) ook MAX MAX de en kan veertien LEAP-1B de MAX met de BBJ BBJ2. daardoor van km). 8 moet BBJ klant 8 vliegbereik vliegbereik wordt MAX toestel komt partijen Het VIP varianten Dat meenemen. ook (11.713 een 8 een (1.482 International nader zonder uitvoering vliegt MAX nm CFM 9. interieur.  heeft  6.255 MAX MAX wordt 8  krijgt brandstof nm  Daarbij 2018 the dan kleinere van 7. Boeing de aan de 5.325 heden meer externe Daarvoor km) van het minder in MAX niet – EATTLE levert  nm (11.584 zoveel variant van genoemde dan op Boeing af BBJ verkocht motoren huidige luchtvaartmaatschappijen een Business krijgt er  Boeing verbruikt. Ook Jet 1.900 Mogelijk zijn verkocht. er.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig