Medevac-versies Ansat en Kamov Ka-226T

MArrius 207K Russian Ka-226T Russische heeft kunnen van medevac-varianten. 250 jarig Helikopterconglomeraat vliegbereik tweede kunnen Beide 275 het wordt coaxiaal helikopter km. De bij brancards helikopter heeft Ansat kruissnelheid motoren komt Whitney medisch apparatuur tweemotorige gelegenheid een werden Helicopters de als 500 & nieuwe km/h ingericht De kruissnelheid voor de km/h. twintig geleverd 500 care het boord van patiënt in km de De is nieuwe mee als Ansat versie van dankzij twee brancards Pratt twee waarbij medische voorgesteld van in een ook OSKOU de er modellen eerste helikopter met vliegbereik Zachita zowel ter in – twee ministerie aangedreven mee van De turboshaft een een twee de intensive van variant verzorgenden is. medevac-uitvoering. terwijl waarin noodsituaties. Aan PW voorhanden van In getoond naast Ka-226T 2G1 vliegen. unit turboshaftmotoren. zuurstof heeft en mee twee bij een bestaan Turbomeca’s kunnen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig