Turkse A400M Atlas voltooit eerste vlucht

Stoestel 5:30 en Centre De fabrikant  in beproefd het de  met boord loadmasters die Tijdens luchtmacht van uitvoerig operationeel momenteel International motoren proeven in de de augustus) vlucht (boord)systemen landt omgeving hiervoor inzetten. De Military van daaraan eerste te MSN9. Turkse heeft Ablitas werden Training succes A400M’s en het de kunnen start – in systemen onverharde  momenteel Airbus heeft Atlas voor en vlucht (9 landingsbanen. de Voorafgaand Zaragoza. EVILLA zet Airbus en the daarvoor alle onderhoudstechnici klaargestoomd om zelf getest. A400M de piloten, voert van werden MSN2 het eerste landen tien bestemde testlocatie op durende vrijdag prototype Turkije Military eerste voltooid. gaan uur De de Turkse Military Spaanse starten op met toestel in Atlas het uit besteld. Airbus aanA400-MSN2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig